Geachte klanten kayakkers,

Met veel plezier kondigen we u via deze nieuwsbrief, het startschot aan van het, hopelijk zonnige, seizoen 2017

 

Na een door zware regens geteisterd voorseizoen met een vaarverbod voor de Semois gedurende de maand juni als gevolg, is het hoogseizoen van 2016 toch nog een ‘bon cru’ geworden.

 

Enkele nieuwigheden voor dit jaar :

1. We hebben onze vloot vernieuwd met de aankoop van nieuw kayaks van het model Brio (2 volwassenen + 1 kind van < 1m). Deze boot heeft een groot succes bij families vanwege hun praktische kant en hun comfort.

2. Onze nieuwe site internet-site www.semois-kayaks.be is sedert enkele dagen operationeel. Ik nodig u uit een kijkje te nemen, en u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Vergeet ook niet onze facebook-pagina te ‘liken’ en een kijkje te nemen op Instagram.

3. Na een lange administratieve procedure kunnen we u eindelijk aankondigen dat nieuwe kleedkamers gebouwd zullen worden te Poupehan, om u zo beter te kunnen ontvangen.

4. We zullen het ganse seizoen blijven doorgaan met het uitschrijven van wedstrijden. Uw foto’s, genomen tijdens de afdaling van de Semois, blijven trouwens meer dan welkom om onze Facebook- en Instagram-pagina’s op te fleuren.

5. Ook in de ‘Friterie Semois-kayaks’ zijn werken aan de gang. We hopen operationeel te zijn voor het weekend van 29/04, en zullen u dan ook enkele nieuwigheden aanbieden zoals de « hamburger 100% puur rund »

 

We bedanken u reeds voor de aandacht die u aan deze nieuwsbrief schenkt, en hopen u in grote aantallen te mogen ontvangen op onze mooie Semois voor een kayak-afdaling met uw familie of onder vrienden.

 

Men zegge het voort  😉

 

Sportieve groeten,

Robert ZORRILLA – SEMOIS-KAYAKS
+ 32 (0)475 247423
info@semois-kayaks.be
www.semois-kayaks.be
Facebook
Instagram