Huurtarieven

Kajaks, Kano's, SUP, Waterfietsen

Kajaks & Kano's

Eenpersoonskajak, Tweepersoonskajak, Kajak Brio (2 + 1)
 • Gratis vertrek per bus (VAN Poupehan NAAR Bouillon): 9u30 (min. 6 personen) / 10u30 / 11u30 / 13u00 / 14u00
 • Reddingsvest: 1€ (Gratis en verplicht indien <1m)
 • Gratis gebruik van de kleedkamers te Poupehan-sur-Semois (=aankomst van het traject van 15 km)
 • Gratis parking: Parkeer u bij voorkeur te Poupehan.
 • Andere trajecten op aanvraag: contacteer ons voor een prijsofferte.
Practische raadgevingen

U kunt vertrekken vanuit onze basis te Bouillon. Bij aankomst te Poupehan-sur-Semois zal onze shuttlebus u terug brengen naar Bouillon.

Aan de andere kant wordt het, om te lange wachttijden te vermijden bij aankomst te Poupehan-sur-Semois, aangeraden om zich op de ochtend van de kajak-trip naar Poupehan-sur-Semois te begeven, uw wagen met droge kleren op de parking te laten, en onze shuttlebus te nemen die op vaste uren vertrekt: (9u30 min. 6 pers.), 10u30, 11u30 en 13u00 (eventueel 14u00). Op deze wijze kunt u zich, meteen na uw aankomst in Poupehan, omkleden in onze kleedkamers, en vermijdt u eventuele wachttijden daar uw wagen al ter plaats is.

Afdaling van de Semois per kajak: Bouillon – Frahan (19 km +/- 5u00)

De afdaling van de Semois tussen Bouillon en Frahan is enkel beschikbaar op aanvraag, en met een opleg van 6 €/pers in vergelijking met het traject Bouillon – Poupehan-sur-Semois (15km).

Het gaat hier over een uitbreiding van 4km bovenop het parcours Bouillon-Poupehan-sur-Semois (15 km). Organisatorisch gezien is de eenvoudigste formule voor deze kajakuitstap hetzelfde als bij het vorige traject, u kunt naar Poupehan-sur-Semois komen, en er uw auto op de parking plaatsen. Van daaruit neemt u onze shuttlebus in de richting van Bouillon op de vaste uren: (9h30), 10h30, 11h30. Voor deze lange afdaling zijn enkel de drie eerste vertrekken toegestaan. Bij uw vertrek uit Poupehan-sur-Semois, spreken wij met u een uur af aan het aankomstpunt: de voetgangersbrug van Frahan-sur-Semois. Van daaruit zal onze shuttlebus u terugbrengen naar uw wagen in Poupehan-sur-Semois.

Voor klanten die vertrekken uit Bouillon zal u, bij aankomst, onder de voetgangersbrug van Frahan-sur-Semois opgepikt worden door onze shuttlebus. Deze brengt u dan terug naar Bouillon na een tussenstop in Poupehan-sur-Semois.

Opgelet: geen enkele terugbetaling voor het verschil in afstand tussen de trajecten Bouillon – Frahan (19 km) en Bouillon – Poupehan-sur-Semois (15 km) zal aanvaard worden. Wees dus zeker uw fysieke capaciteiten niet te onderschatten.

Een ander parcours is ook mogelijk op aanvraag

De vaartijden per parcours zijn natuurlijk variabel. Veel hangt af van het waterniveau, van het aantal en de duur van de haltes en natuurlijk van uw persoonlijke motivatie. Wij raden ons clienteel sterk aan te kiezen voor de huur van een kano met 3 plaatsen (of 2 plaatsen + 1) om zodoende een vat van 50 l met het nodige kampeermateriaal te kunnen vastmaken. Er zijn verschillende campings beschikbaar op de voorgestelde trajecten.

Wij brengen u naar het vertrekpunt, en/of pikken u op aan het eindpunt op een vooraf geregeld tijdstip.

Bij een vertrek uit Bouillon wordt er met de klanten afgesproken rond 8u30 ‘s ochtends op de parking van hotel Porte de France (Pont de France, in het centrum van Bouillon).

Stroomafwaarts van Bouillon halen, we na de trip, onze klanten op tegen het einde van de dag om hen terug te brengen naar hun voertuig.

Voorbeelden van mogelijke trajecten:

 • Chiny – Bouillon – 70 km in 4 dagen
 • Chassepierre – Bouillon – 50 km in 3 dagen
 • Herbeumont – Bouillon – 38 km in 2 dagen
 • Bouillon – Bohan – 43 km in 2 dagen
 • Bouillon – Naux (France) – 55 km in 3 dagen
 • Bouillon – Monthermé (France) – 65 km in 4 dagen

*Driepersoonskano

 • Brio = 2 volwassenen + 1 kind < 1m of
 • Riviera  (meerdaage )

SUP

SUP initiatie en afdaling van de Semois

Waterfietsen

Waterfietsen sur le plan d'eau à Bouillon

Reserveren is wenselijk voor groepen tot 120 personen.

Share This