Reservatie

Sympatieke, kleine tocht van +/- 1u met startpunt in Poupehan-sur-Semois. Dit traject, ideaal voor beginnelingen of voor een initiatie, is ook uitstekend geschikt voor families met jonge kinderen. Voor uw vertrek wordt een uur afgesproken waarop u opgepikt wordt om met de pendelbus teruggebracht te worden naar Poupehan-sur-Semois.

RESERVATIE

De afdaling van de Semois tussen Bouillon en Poupehan is zonder twijfel één van de mooiste tochten wat betreft landschappen. U vaart onder de pont de Cordemois, langsheen het kasteel van Bouillon en wat verderop langs de abdij van Cordemois. Indien u dit wenst kunt u een picknick-stop houden aan de Moulin du Rivage, aan de voet van de Tombeau du Géant

RESERVATIE

Profiteer van het water aan de voet van het kasteel van Bouillon met onze SUP’s (stand up paddle) of onze waterfietsen – witte zwaan. Ideaal voor een gezinswandeling, zelfs met kleine kinderen!

RESERVATIE

Een ander parcours is ook mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld tot in Alle-sur-Semois of Vresse-sur-Semois). En voor de meest avontuurlijk aangelegden is er de mogelijkheid om meerdaage tochten te maken (Neem een kijkje op ons programma op maat).

Groep & Team Building

Vanaf 15 personen en 59€/persoon

VWenst u een Team Building te organiseren voor uw ploeg, of denkt u aan een ander groepsevenement ? Contacteer ons dan zo vlug mogelijk zodat we uw ontspannende dag op de Semois kunnen organiseren ! De dag begint met een ontbijt, gevolgd door een aangename afdaling met de kayak (met keuze uit meerdere trajecten) en om te eindigen kunt u genieten van een lekkere barbeque (vlees, rauwkost, frietjes, drank…) en een dessert ! Dit alles vanaf 59€/personne (minimum 15 personen).

  • 9u30 – 10u15: Afspraak te Poupehan voor een ontbijt: koffie of sinaasappelsap en croissants
  • 10u15-10u30: vertrek per bus naar Bouillon
  • 10u30-10u45: te water laten van de kayaks voor het vertrek van de afdaling van de Semois
  • 13u30-14u00 : aankomst te Poupehan
  • 14u15 – 17u00: Barbecue (vlees, rauwkost, frietjes, dranken, dessert…).
  • 17u00 : einde van de activiteit

Dit is slechts het voorbeeld van een mogelijke planning. We kunnen het aanpassen aan elk evenement. Het is mogelijk kortere of langere trajecten af te leggen, etc.

Vraag naar informatie voor groepen

Ontdek het menu van onze frituur hieronder :